Fri fragt ved køb over 599,-
Gratis ombytning
Skal du returnere? Læs her


Blazer til kvinder

Vi ved, at det gør noget helt specielt ved en kvinde, når hun får en beklædningsgenstand på, som hun føler sig godt tilpas i, og som klæder hendes krop. Dette er en af årsagerne til, at vi sælger blazer til kvinder hos PURE Copenhagen. Vi ved nemlig, at blazere er én af de beklædningsgenstande, som gør dette - og det vil vi gerne hjælpe flere kvinder med at opdage.

Viser 7 produkter
Viser 7 ud af 7 produkter
Fås i størrelse
S
M
L
 
400,-
Fås i størrelse
S
M
L
XL
 
400,-
Fås i størrelse
S
M
L
XXL
 
400,-
Fås i størrelse
36
38
40
42
44
 
400,-
Fås i størrelse
36
38
42
44
 
400,-
Fås i størrelse
36
38
40
42
44
 
400,-
Fås i størrelse
S
M
L
 
500,-

Et udvalg af blazere til alle kvinder 

Hos os finder du en masse forskellige slags blazer til kvinder, både figursyede og med løst snit. Særligt de lækre blazere fra Freequent er værd at kigge nærmere på. Som det gør sig gældende for alle PURE Copenhagens styles, koster vores blazere ikke mere end 500 kr og er dermed til at betale.

Modellerne spænder fra blazere i helt klassiske snit i afdæmpede rolige pastelfarver til mere vovede blazere i farvestrålende nuancer med smarte mønstre og vilde detaljer. Alle PURE Copenhagens blazer til kvinder er figursyede og har et klassisk snit, hvilket giver enhver kvinde den figur, hun altid har drømt om - og altid har fortjent. 

Den klassiske blazer til den stilbevidste kvinde 

PURE Copenhagens blazere findes både i klassiske og i moderne modeller. Vores klassiske blazere egner sig perfekt til den stilbevidste kvinde, der ved, hvad hun går efter, mens vores moderne blazere egner sig til kvinden, der ønsker at tilføje noget nyt og moderne til sin garderobe. PURE Copenhagens blazere skiller sig ud fra mængden på grund af deres gode kvalitet og stilsikkerhed. Blazernes kvalitet er altid i top, da det er vigtigt for os at sælge produkter, der kan bruges mange år frem, og som vækker glæde og begejstring, hver eneste gang de tages i brug.

Vi kæler for detaljen 

Hos PURE Copenhagen ved vi, at det er de små detaljer, der fuldender ethvert look. Derfor sælger vi udelukkende blazere, der har fokus på detaljen. Hver enkelt af vores blazere har detaljer, som ikke ses andre steder. Detaljerne på vores blazere spænder fra bløde skulderpuder og dekorative lommer til metalknapper på brystet, små knapper på ærmerne og dekorative pailletstjerner. 

De små detaljer findes dog ikke kun udenpå – også indeni PURE Copenhagens blazere findes detaljer, som vi er stolte af at fremhæve. Her kan vi blandt andet nævne det bløde foer i vores LANNI blazer og det farvede bløde bånd i vores PAULETTE blazer. Også i vores blazeres mønster, er der kælet for detaljen – her kan vi igen fremhæve vores PAULETTE blazer, som er i kraftigt jersey med lommer og skulderpuder samt vores DORTHE blazer i denim med striber, lommer og rå kanter og vores stribede PAULA blazer, som ligeledes er i kraftigt jersey med lommer og skulderpuder.

En blazer til alle lejligheder 

PURE Copenhagens blazere kan, med deres unikke udtryk og gode kvalitet, bruges til alle outfits. Vi foreslår, at vores blazere sættes sammen med en eller flere af vores kjoler, toppe eller skjorter, eller at de kan anvendes som en jakke i årets varmeste måneder. Vores blazere er også ideelle til hverdag og er desuden perfekte til en middag i byen eller til en dag på kontoret. Blazerne findes fra størrelse S til XXL og kan både købes i vores to butikker og på vores hjemmeside.