Fri fragt ved køb over 599,-
Gratis ombytning
Skal du returnere? Læs her


Jakker

Din jakke siger meget om hvem du er og hvad du ønsker at udstråle. Din jakke er også med til at fuldende dit look. Er du til de korte jakker eller til de lange, kan du finde et udvalg af farver og stil til din garderobe hos PURE Copenhagen. Modellerne spænder fra trenchcoats, bikerstyle og blazerjakker med fine snit og detaljer. Og vi fører både jakker fra Freequent, Street One og Define.

Viser 7 produkter
Viser 7 ud af 7 produkter
Fås i størrelse
S
M
L
XL
 
400,-
Fås i størrelse
S
M
L
XL
 
400,-
Fås i størrelse
S
M
L
 
400,-
Fås i størrelse
36
38
40
42
44
 
400,-
Fås i størrelse
36
38
40
42
44
 
400,-
Fås i størrelse
S
M
L
XL
 
500,-
Fås i størrelse
S
M
XL
 
400,-

Den klassiske trenchcoat, som man altid kan bruge 

En trenchcoat fra mærket Freequent kan gøre noget helt specielt ved dig, når du får den på. Du kommer til at føle dig forrygende og tilpas i det fine stof, som du finder i vores butikker eller på web-shoppen. Den lækre trenchcoat finder du i farven sand og navy. De fine detaljer og den klassiske stil er helt perfekt til stort set alle outfits – hvor end det handler om en lækker tætsiddende kjole, et par slim-fit bukser eller en nederdel. 

Detaljerne på vores trenchcoats er klassiske med to lommer i siderne og store knapper. Derudover er taljen med til at skabe et feminint look for dig, da jakken har et matchende bindebånd, som går igen på ærmerne. Den fine krave skaber også et elegant udtryk, som passer til diverse overdele, såsom skjorter, toppe og striktrøjer, så du aldrig er i tvivl om din jakke passer til dit outfit. Med en trenchcoat er du sikret næsten alle årets årstider  - i hvert fald de lidt kolde sommeraftener, forårsdage og efterårsdagene.   

Rå jakke i bikersnit i et feminint look 

Hvis du ikke er til det feminine look, kan vi også tilbyde en mere rå stil til dig, hvis du er på udkig efter en ny jakke. Vores jakker i rå bikersnit med blonde er til netop kvinden, som elsker at bære det rå look og den korte stil hvad angår jakker. Selvom jakken er mere rå i stilen, betyder det ikke nødvendigvis at den ikke er fin. Den fine off white farve skaber yndighed over jakken. Stoffet er også meleret og fremstår derfor mere feminint. Derudover skaber du både et råt og feminint look med bikersnittet og fine blonder på både ærmer og krop. Det er helt klart en jakke, som man ikke ser for tit og som er helt unik i sig selv. Du kan også finde en rå jakke med knap så mange finde detaljer i farverne rosa, sand og lyseblå. Med to lommer, kraftigt lynlås og den runde hals får du en stilren, men samtidig også en rå forårsjakke.  

Blazerjakke til alle kvinder, som elsker et fint snit 

Hos PURE Copenhagen finder du også blazerjakker i oversize snit. Det er til dig, som godt kan lide at se elegant ud, men samtidig være meget behagelig klædt. Jakken har et flot fald og et stort revers. Jakken har ikke små fine detaljer, men de fine og store detaljer skaber elegance over jakken, som f.eks. to lommer og én stor trykknap. Vi har også blazerjakker, som har et skønt blazer-snit, som er lavet i lækker bouclé.