Fri fragt ved køb over 599,-
Gratis ombytning
Skal du returnere? Læs her

PURE Copenhagen - Lyngby

PURE Copenhagen Lyngby

Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00
1. søndag i måneden kl 11:00 - 15:00

Kontakt os direkte på tlf. 52 17 72 87

Lyngby Hovedgade 62 - 2800 Lyngby

Besøg PURE Copenhagen i Lyngby

Indehaver, Karin Sørensen etablerede den første PURE Copenhagen butik i Lyngby, tilbage i 2010. Den ligger på Lyngby Hovedgade 62 - 2800 Lyngby. Hendes store passion for at levere og iklæde danske kvinder lækkert og feminint tøj har efterhånden været hendes prioritering i mange år. Derfor etablerede hun en butik med masser af feminint tøj til den modebevidste kvinde, som elsker at have en stil, som skiller sig lidt ud. Butikken i Lyngby har sit eget udtryk med masser af stilede detaljer og hyggelige hjørner, hvor man nærmest kan falde i staver. Det er ikke bare en butik med tøj - Karin har indrettet en butik, som er et besøg værd, og som man bare forelsker sig i.

Et udvalg af tøj til en bred målgruppe

Kom ind og se det store udvalg af alt slags tøj til en bred målgruppe. Vi har mange forskellige tøjkategorier, hvor du kan finde et stort udvalg af blandt andet toppe, bukser, jakker, bluser og cardigans. I butikkerne og på web-shoppen finder du et stort udvalg af farver, prints og stil, som passer til rigtig mange lejligheder og årstider for kvinder i størrelse XS-XXL.

Fornuftige priser til overkommelige priser

Priserne er også til at overkomme, så alle kvinder har råd til at bære lækkert og feminint tøj. Vores priser overstiger ikke 500,00 DKK og kvaliteten er stadig i top. Det er nemlig ét af vores koncepter, som vi værdsætter rigtig højt. Det er også på den måde, at vi skiller sig ud fra andre butikker, og det gør, at vi er konkurrencedygtige. Trods de overkommelige priser, finder du stadig mærker som Freequent, Street One, b.young, DRYS, Copenhagen Luxe, Sneaky Fox og intet mindre end vores eget mærke: PURE Copenhagen.