Fri fragt ved køb over 599,-
Gratis ombytning
Skal du returnere? Læs her


PURE Copenhagen - Roskilde

PURE Copenhagen Roskilde

Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 10:00 - 17:30
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 14:00
Søndag lukket

Kontakt os direkte på tlf. 60 17 72 27

Algade 9 - 4000 Roskilde

Besøg PURE Copenhagen i Roskilde

Tøjbutikken i Algade 9 – 4000 Roskilde er Karin Sørensens anden butik. Den første tøjbutik i Lyngby var en succes og stamkunderne er der en del af. Derfor var det en mulighed for Karin Sørensen at give indbyggerne i Roskilde muligheden for at opleve det fine tøj og detaljer fra PURE Copenhagen.

Ny butik giver flere kvinder muligheden for feminint tøj

Den nye tøjbutik i Roskilde har givet nye kunder muligheden for at iklæde sig de lækre mærker og stilarter fra PURE Copenhagen. Her finder du også et bredt udvalg af diverse tøjprodukter, som bukser, shorts, bluser, cardigans og jakker. Vores produkter i butikken i Roskilde skiller sig ikke ud fra den første PURE Copenhagen butik. Her finder du også et stort udvalg med en god pasform i alt fra str XS til XXXL.

En butik med detalje og stil

Ligesom vores tidligere butik i Lyngby, har Karin Sørensen ikke sparet på detaljen og indretning. Butikken bærer nemlig præg af en nøje velovervejet indretning, som enhver kvinde ville elske, hvor der er blevet kælet for detaljen. De fine jordfarver, levende lys, puder og møbler lavet af fint træt kan man næsten ikke undgå at spotte i den velindrettet butik.

Besøg os i butikken og få en god oplevelse med på vejen

Kom ind i vores nyeste damebutik i Roskilde og prøv en masse lækkert tøj, hvis du trænger til at pifte dit klædeskab op med nyt og smart tøj. Vi har tøj til mange lejligheder, og hvis du er i tvivl, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få et unikt look, som alle vil beundre dig for. Også i Roskilde er priserne presset helt i bunden, så du kan være med til at udskifte dit klædeskab ud med nyt, lækkert tøj til fornuftige priser. Det er nemlig stadig vores koncept, at alle danske kvinder skal have råd til at bære et stilet look.