Fri fragt ved køb over 599,-
Gratis ombytning
Skal du returnere? Læs her


Returnering af varer

I henhold til vores betingelser, har du altid 14 dages returret hos PURE Copenhagen gældende fra den dag du modtager dine varer.
For at lette ekspeditionen af din returordre, bedes du følge denne procedure.

Sådan returner du varer til PURE Copenhagen

Print og udfyld vores returseddel. Den finder du lige her.

Du betaler selv for omkostningen for at returnere din vare til os. Vi tilbyder dog en billig pakkelabel til retur, den koster 60 kr. Du sender blot en email til kundeservice@purecopenhagen.dk, og oplyser ordrenummer og beder om en returlabel. Så sender vi dig et link til din label, der blot skal printes og sættes på pakken. Skal du ombytte varer, er denne label gratis.

ALLE varer skal returneres til:
PURE Copenhagen
Algade 9
4000 Roskilde

OBS: Når du sender en vare retur, er det dit ansvar at pakken når frem til PURE Copenhagen i ordentlig stand. PURE Copenhagen dækker ikke pakker der bliver væk eller bliver beskadiget under retur-transporten. Pak derfor varerne forsvarligt ind og send pakken som en pakke der kan spores (vores returlabels lever helt op til dette).

Når vi har modtaget din returpakke og tjekket indholdet, returnerer vi pengene til det kreditkort der blev brugt ved bestilling.
Er varen beskadiget eller forringet i værdi, vil værdien af denne forringelse blive fratrukket i beløbet du skal have retur.

Ombytning af varer

Vi bytter meget gerne dine varer for dig. For at du kan sikre dig at den ønskede vare ikke bliver solgt til en anden, kan du med fordel bestille den nye vare på shoppen og blot notere i kommentarfeltet at der er tale om en ombytning. Vi trækker naturligvis ikke nogle penge fra dit kreditkort, og kun en evt. difference.
Herefter printer du vores returseddel, udfylder den (husk ordrenummeret på den nye ordre) og sender din vare retur. Så snart vi modtager din returpakke, afsender vi den ombyttede vare.