Fri fragt ved køb over 599,-
Gratis ombytning
Skal du returnere? Læs her


Shorts

Vores shorts hos PURE Copenhagen strækker sig fra et udvalg af buksedragter til stumpebukser, som du kan finde i forskellige farver på vores web-shop eller i vores butik i Roskilde. 

Viser 9 produkter
Viser 9 ud af 9 produkter
Fås i størrelse
S
M
L
 
400,-
Fås i størrelse
XS
S
M
L
XL
(400,00 DKK)
150,-
Fås i størrelse
XS
S
M
L
(400,00 DKK)
150,-
Fås i størrelse
XS
S
M
L
XL
XXL
(400,00 DKK)
150,-
Fås i størrelse
XS
S
M
XXL
(350,00 DKK)
100,-
Fås i størrelse
XS
S
M
XXL
(350,00 DKK)
100,-
Fås i størrelse
XS
S
M
L
XXL
(350,00 DKK)
100,-
Fås i størrelse
S
M
L
XL
 
300,-
Fås i størrelse
S
M
L
XL
 
300,-

Korte buksedragter til varme sommerdage 

Vores lækre buksedragter er lavet af lækkert og blødt kvalitet velegnet til de varme sommerdage i Danmark eller mens du er på ferie i udlandet. Den søde, stilrene og hyggelige stil af buksedragten er fra mærket b.young. Hos os finder du buksedragter i den korte short-version, som sidder dejlig løs på kroppen. Den er især til dig, som ønsker at bære behageligt sommertøj i jordfarver. 

Vores buksedragter finder du i farven sand bestående af top med justerbare stropper med kombineret tilhørende short i samme mønster. Med de fine detaljer ved taljen, kan du føle dig sikker og tilpas i en af vores sommerdragter. Taljen har nemlig en fin og mild elastik samt bindebånd, som er justerbare. Derudover har vores fine buksedrager lommer, som får looket til at se mere hverdagsagtigt og samtidigt meget sommerligt. Vores buksedragt i jordfarve har nogle fine små prints, som skaber en ekstra detalje over stoffet. Vores fine buksedragt kan også fås i navy, som er en rigtig fin farve til en sommeraften. 

Husk, at du også kan bruge en lækker cardigan eller bluse over vores buksedragter. Det vil skabe et stilet look, som du kan bruge til de lidt koldere dage eller aftener. Du kan se et udvalg af vores cardigans og striktrøjer under vores kategori STRIK

Shortsene til dig med de fine detaljer 

Er du mere til de to-dels-outfits, har vi hos PURE Copenhagen et udvalg af vores egen buks som shorts. De fine detaljer på shortsene gør, at du altid er klædt på i fint tøj fra vores mærke PURE Copenhagen. Vores shorts kan fås i blød denim i farven jeansblå. De fine detaljer gør således, at shortsene skiller sig ud med de 5 knapper syet i en skrå vinkel, som skaber en skrå gylp. Vores shorts har masser af stræk i, og derfor har de en behagelig pasform for mange hverdagssituationer. De er egnet til en gåtur eller en grillaften en sommerdag, som du kan pynte med en lækker top fra vores butik eller web-shop i lyse nuancer eller de mere farverige toppe og bluser. 

For at opnå størst glæde med dine denim shorts, skal du huske at købe dem i en mindre størrelse end hvad du normalt bruger, da shortsene giver sig et halvt til et helt nummer. Hvis du ikke er til denim shorts i jeansblå, kan vi hos PURE Copenhagen tilbyde shorts i samme design og stil i lyse farver, som f.eks. hvid, sand eller rosa. Shortsene er lavet af 95% bomuld og 5% elastan. Der er masser af stræk, så du vil altid føle dig tilpas. Samtidig beholder du de fine detaljer, som du også finder hos vores denim shorts med den skrå gylp og fem knapper. 

Vores shorts og buksedragter kan du finde i flere størrelse, som starter fra 34 til 44. Husk, at vore buksedragter ikke må sidde stramt på dig, da du vil få det bedste og mest fine resultat af at have buksedragten på.