Fri fragt ved køb over 599,-
Gratis ombytning
Skal du returnere? Læs her


Skjorter

Hos PURE Copenhagen har vi et stort udvalg af skjorter. De er til dig som er glad for at pifte et outfit op med en klassisk skjorte, en elegant skjorte eller en sommerlig skjorte i diverse farver. Vi fører skjorter fra både Street One, Freequent, b.young og vores eget mærke.

Viser 14 produkter
Viser 14 ud af 14 produkter
Fås i størrelse
36
38
40
42
44
 
400,-
Fås i størrelse
S
M
L
 
400,-
Fås i størrelse
S/M
M/L
L/XL
 
300,-
Fås i størrelse
S/M
M/L
L/XL
 
300,-
Fås i størrelse
36
42
 
300,-
Fås i størrelse
One size
 
300,-
Fås i størrelse
One size
 
300,-
Fås i størrelse
One size
 
300,-
Fås i størrelse
36
38
40
42
44
 
500,-
Fås i størrelse
L
XL
 
350,-
Fås i størrelse
S
M
XL
XXL
 
350,-
Fås i størrelse
One size
 
350,-
Fås i størrelse
One size
 
350,-
Fås i størrelse
One size
 
350,-

Den klassiske skjorte til mange lejligheder 

En skjorte fra PURE Copenhagen kan bruges til forskellige begivenheder og til de forskellige stilarter, som man kan lide at bære som kvinde. Det er derfor et must at have en lækker skjorte i god kvalitet, som du kan anvende på arbejde, til fest eller til en hyggelig sommerdag. Det hele handler om at sammensætte den rigtige stil til den rigtige begivenhed og med den rigtige skjorte fra os. Priserne på vores skjorter er fra 100 kr og op til 500 kr.

I vores butik i Roskilde, og på vores webshop, finder du et stort udvalg af skjorter, som passer netop til din stil og figur. Hos os finder du skjorter i alle farver, størrelser og stil. Vi kan tilbyde dig helt klassiske skjorter i lyse nuancer, såsom hvid, rosa og blå i 100% bomuld.

Er du kvinden, som elsker at bære en stilren stil, som passer til en formel arbejdsuge, så er vores klassiske skjorter helt klart noget for dig. Med vores klassiske skjorter kommer du til at fornemme den skandinaviske stil fra mærket Freequent, som passer til netop din kropsfigur. Derudover kan du med de klassiske skjorter selv bestemme om du vil have en langærmet eller en ¾ ærmet skjorte, som får dit look og skjorte til at se fantastiske ud. De fine detaljer, såsom brystlomme, V-udskæring, krave, knapper og figursnit på skjorten, kommer til at fremhæve din figur.  

Den fine skjorte til alt slags vejr 

Er du på udkig efter en fin skjorte, som du vil bære til en fin begivenhed, så har vi et udvalg af skjorter i forskellige farver, såsom hvid, rosa, jeansblå eller sand. Disse skjorter er af lækkert og blødt stof lavet i bomuld eller silke-mix. Udover dette, finder du også fine skjorter i viskose, hør og rayon. 

Skjorterne har en masse fine detaljer, som får din skjorte og dig til at se fabelagtige ud. Vi kan tilbyde dig skjorter med rund hals med rynk, søde flæser, flæsekrave, metalknapper og skjorter af krøllede kvalitet, som du ikke behøver at stryge! Hvis du ønsker en fin skjorte med masser af farve, detaljer og print, kan vi hos PURE Copenhagen også byde med et stort udvalg.

Skjorter med prints, som siger noget om dig

Vi kan hos PURE Copenhagen også tilbyde skjorter med prints, som er anvendelige hvis du har lyst til at pifte et kedeligt outfit op med en masse farver og prints. Vores farver strækker sig fra lyse nuancer af jordfarver til mere sommerlige farver med masser af prints i fine detaljer. Her finder du simple prints, bomber prints, paisley-inspireret prints og prints bestående af hjerter og blomster. Hos os finder du også skjorter med korte ærmer i lyse nuancer, som passer til både bukser og nederdele. Disse skjorter har broderi anglaise i bunden og blomsterbroderi i toppen. 

Se vores udvalg af skjorter på web-shoppen eller besøg os i vores butik i Roskilde.